KVÄLLSMENY

Äta här eller ta med

 

BOBONNE SPECIAL

Kammussla med gurka och forellrom
Hjort med rotselleri och hasselnötter
Choklad- och apelsindessert

655:-

FÖRRÄTTER

Kvällens soppa 150:-
Bobonne´s Escargots 160:-
Chèvre chaud med valnötter och honung 160:-
Kammussla med gurka och forellrom 210:-
Halstrad anklever med Karl-Johan och kål 225:-
Pate á choux med tryffel och Mimolette 195:-
Moules à la crème 155:-
Ostron med tabasco och citron 50:-/styck

VARMRÄTTER

Hjort med rotselleri och hasselnötter 345:-
Anka med spetskål och apelsin 325:-
Torsk med svartrötter och tryffel 355:-
Bœuf bourguignon 235:-

DESSERTER

Franska ostar 1 = 50:- / 3 = 135:-
Crème brûlée 100:-
Kvällens sufflé 120:-
Sorbet/Glass 85:-
Kvällens Tarte 95:-
Mandel-, choklad- och citrusdessert 110:-
Hallonsorbet med citrongräs och cocos 110:-
Chokladtryffel 40:-
Kaffepaket (kaffe, tryffel, avec) 165:-

 

Bobonne appétit!

Med reservation för ändringar.
Fråga oss gärna om allergener.

LUNCHMENY

Lunch v. 50

Måndag 9 december
Gårdskyckling med grönkål och apelsin 180:-

Tisdag 10 december
Lax Crème Ninon 180:-

Onsdag 11 december
Kalvfrikadeller med tomat och basilika 180:-

Torsdag 12 december
Torsk med dill och ansjovis 180:-

Fredag 13 december
Viltstek med rotselleri och björnbär 180:-

HELA VECKAN

Löjrom klassisk hel 300:-/halv 195:-
Dagens sallad 175:-
Dagens omelett 185:-
Moules à la crème 225:-
 Torsk med tryffel och svartrötter 275:-
Risotto med vintersvamp och persilja 175:-
Bœuf bourguignon 235:-

DESSERTER

Decembergott 65:-
Crème brûlée 100:-
Chokladtryffel 40:-
Franska ostar 1 bit 50:-/3 bitar 135:-
Kaffepaket (kaffe, tryffel, avec) 165:-
Kaffe Guldkant 130:-

Bobonne appétit!

Med reservation för ändringar.

DRYCK

På Brasserie Bobonne har vi ett starkt utbud av bra franska viner.
Några har vi alltid hemma, andra kommer på tillfälligt besök, och många serverar vi också på glas.

Klicka här för att se vår vinlista hos Star Wine List, guiden till de bästa vinbarerna och vinrestaurangerna i Stockholm >

 

Vad blir det för mat? Prenumerera på våra menyer.