KVÄLLSMENY

Äta här eller ta med

Kl 15:00 – 20:30 

BOBONNE SPECIAL

BETOR MED SHITAKE OCH RÖKTSMÖR

KALVENTRECOTE MED ROTSELLERI OCH TRYFFEL

HALLONSORBET MED CHOKLAD OCH  PISTAGE

525:-

FÖRRÄTTER

KVÄLLENS SOPPA 140:-

BOBONNES ESCARGOTS 150:-

CHEVRE CHAUD MED VALNÖTTER 150:-

LÖJRÖMSTOAST 250 :-

HALSTRAD ANKLEVER MED MANGO OCH PEPPAR 185:-

KAMMUSSLA MED ÄRTOR OCH FORELLROM 185:-

BETOR MED SHITAKE OCH RÖKTSMÖR 150 :-

CAVIAR MED TOAST MELBA 625:- 

VARMRÄTTER 

ANKA MED POLENTA OCH SOLTORKAD TOMAT 295:-

KALVENTRECOTE MED ROTSELLERI OCH TRYFFEL 310:- 

TORSK MED JULIENNE OCH CHABLISSÅS 315:-

BOEUF BOURGUIGNON 195:- 

EFTERRÄTTER

CREME BRULÉE 95:-

KVÄLLENS SUFLE 110:-

HALLONSORBERT MED CHOKLAD OCH PISTAGE 100:-

CHOKLADTRYFFEL 35:-

FRANKA OSTAR 105:-

KVÄLLENS TARTE 85:-

SORBET 75:-

BOBONNES KAFFEPAKET 160:- 

 

LUNCHMENY

Äta här eller ta med

Lunch v 3

Måndag 18/1
Oxkind med morot och kryddpeppar. 

Tisdag 19/1
Fiskkrokett med ärtor och citron.

Onsdag 20/1
Lammfärsbiffar med rotfrukter och senap.

Torsdag 21/1
Torsk med blomkål och curry.

Fredag 22/1
Hjortrygg med brysselkål och svarta vinbär.

150:-

Hela veckan

Dagens sallad 150:-
Omelett 150:-
Torsk med bryntsmör och pepparrot 255:-
Betor med shiitake och rökt smör 140:-
Löjromtoast 250:-
Caviar med toast Melba 625:-
Boeuf Bourguignon 195:-

Sött&Salt
Banankaka med gräddfilsglass  55:-
Creme Brûleê 95:-
Chokladtryffel 35:-
Franska ostar 105:-

DRYCK

På Brasserie Bobonne har vi ett starkt utbud av bra franska viner.
Några har vi alltid hemma, andra kommer på tillfälligt besök, och många serverar vi också på glas.

Klicka här för att se vår vinlista hos Star Wine List, guiden till de bästa vinbarerna och vinrestaurangerna i Stockholm >

 

Vad blir det för mat? Prenumerera på våra menyer.