KVÄLLSMENY

Äta här eller ta med

 

BOBONNE SPECIAL

Primörmorötter med tryffel och färsklök

Kalventrecôte med rostad sparris och basilika

Sommarbär med sabayonne och madeleinekakor

Pris 575:-

FÖRRÄTTER

Kvällens soppa 140:-
Bobonnes escargots 150:-
Chevre chaud med valnötter 150:-
Primörmorötter med tryffel och färsklök 155:-
Kantarelltoast 165:-
Löjrom med klassiska tillbehör 250:-
Ankleverterrine med persika och ingefära 185:-

VARMRÄTTER

Röding med grön sparris och hummerkrokett 310:-
Anka med majs och chili 305:-
Kalventrecôte med rostad sparris och basilika 325:-
Boeuf bourguignon 195:-

DESSERT

Kvällens tarte 85:-
Franska ostar 1 st 40:- / 3 st 105:-
Crème brûlée 95:-
Kvällens sufflé 110:-
Sommarbär med sabayonne och madeleinekakor110:-
Sorbet 75:-
Chokladtryffel 35:-
Kaffepaket (kaffe, tryffel, avec) 165:-

 

Bobonne Appétit!

LUNCHMENY

Lunch v. 27

Måndag 5 juli

Kokt kalv i dill med morötter 150:-

Tisdag 6 juli

Torsk med dragon och ärtor 150:-

Onsdag 7 juli

Biff Lindström med färsk lök och persilja 150:-

Torsdag 8 juli

Fiskkakor med soja och broccoli 150:-

Fredag 9 juli

Helstekt biff med tomat och senap 150:-

 

Hela veckan:

Dagens sallad 150:-

Omelett 150:-

Kalventrecôte med sparris och comtéost 285:-

Veckans soppa med parmesanosttoast 150:-

Löjrom med klassiska tillbehör 1/2 150:- 1/1 250:-

Boeuf Bourguignon 195:-

 

Dessert:

Crème Brûlée 95:-

Chokladtryffel 35:-

Parfait med bär 55:-

Franska ostar 1 bit 40:-, 3 bitar 105:-

 

 

DRYCK

På Brasserie Bobonne har vi ett starkt utbud av bra franska viner.
Några har vi alltid hemma, andra kommer på tillfälligt besök, och många serverar vi också på glas.

Klicka här för att se vår vinlista hos Star Wine List, guiden till de bästa vinbarerna och vinrestaurangerna i Stockholm >

 

Vad blir det för mat? Prenumerera på våra menyer.