KVÄLLSMENY

Äta här eller ta med

 

BOBONNE SPECIAL

Toppmurklor med purjolök och spenat
Lamm och lammkorv med vårkål och ramslök
Päron med sauternes och vaniljglass

Pris 575:-

FÖRRÄTTER

Kvällens soppa 150:-
Bobonnes escargots 155:-
Chèvre chaud med valnötter 155:-
Hummer med morot och ingefära 225:-
Toppmurklor med purjolök och spenat 185:-
Halstrad anklever med ananas och sichuanpepper 195:-
Löjrom med klassiska tillbehör 285:-

VARMRÄTTER

Lamm och lammkorv med vårkål och ramslök 310:-
Skrei med jordärtskocka och vattenkrasse 315:-
Kalventrecôte med broccoliskott och parmesan 325:-
Boeuf bourguignon 215:-
Moules à la crème 165:-/225:-

DESSERTER

Hallon och lakrits dessert 100:-
Päron med sauternes och vaniljglass 95:-
Crème brûlée 95:-
Kvällens sufflé 120:-
Kvällens tarte 85:-
Sorbet 85:-
Chokladtryffel 40:-
Franska ostar 1st 45:- / 3st 120:-
Kaffepaket (kaffe, tryffel, avec) 165:-


Bobonne appétit!

Med reservation för ändringar.

LUNCHMENY

Lunch v. 12

Måndag 20 mars
Majskyckling med betor och basilika

Tisdag 21 mars
Torsk med svartrötter och ramslök

Onsdag 22 mars
Kalvfärsbiff med senap och spetskål

Torsdag 23 mars
Forell med blomkål och kapris

Fredag 24 mars
Lammlägg med tomat och vitlök

165:-

Hela veckan

Dagens sallad 165:-
Dagens omelett 175:-
Isterband med senap och betor 195:-
Vit sparris med äggcreme och persilja 195:-
Boeuf Bourguignon 215:-
Moules à la crème 225:-
Klassisk löjrom 1/1 265:- och ½ 165:-

Desserter

Chokladtryffel 40:-
Glass med gott 65:-
Franska ostar 1 bit 45:- 3 bit 120:-

DRYCK

På Brasserie Bobonne har vi ett starkt utbud av bra franska viner.
Några har vi alltid hemma, andra kommer på tillfälligt besök, och många serverar vi också på glas.

Klicka här för att se vår vinlista hos Star Wine List, guiden till de bästa vinbarerna och vinrestaurangerna i Stockholm >

 

Vad blir det för mat? Prenumerera på våra menyer.