KVÄLLSMENY

Äta här eller ta med

 

BOBONNE SPECIAL

Sotad lax med haricots verts och oliver
Kalventrecôte med kronärtskocka och espelettepeppar
Drömrulltårta med hallon

620:-

FÖRRÄTTER

Kvällens soppa 150:-
Bobonne´s Escargots 160:-
Chèvre chaud med valnötter och honung 160:-
Moules á crème 165:-
Rostad spetskål med mandel och citron 175:-
Halstrad anklever med spenat och purjolök 225:-
Sotad lax med haricots verts och oliver 195:-

VARMRÄTTER

Lamm och lammkorv med svartrötter och murkelsås 335:-
Kalventrecôte med kronärtskocka och espelettepeppar 325:-
Skrei med fänkål och bouillabaissesås 315:-
Boeuf Bourguignon 235:-

DESSERTER

Franska ostar 1 = 50:- / 3 = 135:-
Crème Brûlée 100:-
Kvällens sufflé 120:-
Sorbet 85:-
Drömrulltårta med hallon 110:-
Aprikossorbet med ingefära och sesam 100:-
Kvällens tarte 95:-
Chokladtryffel 40:-
Kaffepaket (kaffe, tryffel, avec) 165:-

Bobonne appétit!

Med reservation för ändringar.
Fråga oss gärna om allergener.

LUNCHMENY

Lunch v. 9

Måndag 26 februari
Kalvfrikadeller med tomat och basilika 165:-

Tisdag 27 februari
Gravad lax med dillstuvad potatis och sockerärtor 165:-

Onsdag 28 februari
Nattbakad högrev med chili och avokado 165:-

Torsdag 29 februari
Dagens fångst med citron och gurka 165:-

Fredag 1 mars
Steak minute med persilja och smålök 165:-

HELA VECKAN

Löjrom klassisk hel 300:-/halv 195:-
Dagens sallad 165:-
Omelett 175:-
Skreifrikassé med ägg och pepparrot 275:-
Arancini med tomat och oliver 165:-
Boeuf Bourguignon 235:-
Moules à la crème 225:-

DESSERTER

Vaniljmousse med blåbär 65:-
Crème Brulée 100:-
Chokladtryffel 40:-
Franska ostar 1 bit 50:-/3 bitar 135:-

Bobonne appétit!

Med reservation för ändringar.

DRYCK

På Brasserie Bobonne har vi ett starkt utbud av bra franska viner.
Några har vi alltid hemma, andra kommer på tillfälligt besök, och många serverar vi också på glas.

Klicka här för att se vår vinlista hos Star Wine List, guiden till de bästa vinbarerna och vinrestaurangerna i Stockholm >

 

Vad blir det för mat? Prenumerera på våra menyer.