KVÄLLSMENY

Äta här eller ta med

 

BOBONNE SPECIAL

Svartrötter med ägg och löjrom
Kalventrecôte med rotselleri och grönpeppar
Mazarin med citrus

Pris 650:-

FÖRRÄTTER

Kvällens soppa 150:-
Bobonnes escargots 155:-
Chèvre chaud med valnötter 155:-
Ankleverterrine med plommon och ingefära 195:-
Svartrötter med ägg och störrom 285:-
Ostron gurka och soya 55:-
Ravioli med Karl-Johan svamp och rostad kål 175:-

VARMRÄTTER

Torsk med svartrötter och tryffel 335:-
Duva med jordärtskocka och Karl-Johansvamp 315:-
Kalventrecôte med rotselleri och grönpeppar 325:-
Boeuf bourguignon 215:-
Moules à la crème 165:-/225:-

DESSERTER

Mazarin med citrus och vanilj 100:-
Fransk chokladtårta med hallon 85:-
Äppeldessert med kardemumma 100:-
Crème brûlée 95:-
Kvällens sufflé 120:-
Sorbet 85:-
Chokladtryffel 40:-
Franska ostar 1st 45:- / 3st 120:-
Kaffepaket (kaffe, tryffel, avec) 165:-


Bobonne appétit!

Med reservation för ändringar.

LUNCHMENY

Lunch v. 48

Måndag 28 november
Salsiccia med fänkål och parmesan

Tisdag 29 november
Torsk med creme Ninon

Onsdag 30 november
Viltgryta med svamp och jordärtskocka

Torsdag 1 december
Dagens fångst med blomkål och dill

Fredag 2 december
Confiterat anklår al’orange

150:-

Hela veckan

Dagens sallad 150:-
Dagens omelett 150:-
Blomkålssoppa med ägg och spenat 150:-
Kalvlever anglais 245 :-
Boeuf Bourguignon 205:-
Moules à la crème 195:-

Desserter

Crème brûlée 95:-
Chokladtryffel 35:-
Chokladtårta med citrussallad 65:-
Franska ostar 1 bit 45:- 3 bit 120:-

DRYCK

På Brasserie Bobonne har vi ett starkt utbud av bra franska viner.
Några har vi alltid hemma, andra kommer på tillfälligt besök, och många serverar vi också på glas.

Klicka här för att se vår vinlista hos Star Wine List, guiden till de bästa vinbarerna och vinrestaurangerna i Stockholm >

 

Vad blir det för mat? Prenumerera på våra menyer.