KVÄLLSMENY

Äta här eller ta med

 

BOBONNE SPECIAL

Färskpotatis med löjrom och blomkål

Kalventrecôte med sommarprimörer, lardo och basilika

Jordgubbar a la Haga

650:-

FÖRRÄTTER

Kvällens soppa 150:-
Bobonne´s Escargots 160:-
Chèvre chaud med valnötter och honung 160:-
Marinerad Röding med grönsparris och Rhodes Island 185:-
Halstrad anklever med persika och pistage 210:-
Färskpotatis med löjrom och blomkål 235:-
Svenska tomater med feta och oliver 155:-

VARMRÄTTER

Anka med broccoli, vårlök och cashewnötter 315:-
Kalventrecôte med sommarprimörer, lardo och basilika 345:-
Fylld rödtunga med sparris och vitvinssås 355:-
Boeuf Bourguignon 235:-

DESSERTER

Franska ostar 1 = 50:- / 3 = 135:-
Crème Brûlée 100:-
Kvällens sufflé 120:-
Sorbet/Glass 85:-
Jordgubbar a la Haga 110:-
Chokladtryffel 40:-
Kaffepaket (kaffe, tryffel, avec) 165:-

Bobonne appétit!

Med reservation för ändringar.
Fråga oss gärna om allergener.
Denna meny gäller 12/6 – 28/6.

LUNCHMENY

Lunch v. 24

Måndag 10 juni
Kalvgryta med pepparrot och sommarprimörer 165:-

Tisdag 11 juni
Torsk med mandel och spenat 165:-

Onsdag 12 juni
Pannbiff med haricots verts och tomat 165:-

Torsdag 13 juni
Dagens fångst med sparris och ägg 165:-

Fredag 14 juni
Gårdskyckling med champinjoner och dragon 165:-

HELA VECKAN

Löjrom klassisk hel 300:-/halv 195:-
Dagens sallad 165:-
Omelett 175:-
Röding med creme Ninon 275:-
Risotto med sparris och pistou 165:-
Boeuf Bourguignon 235:-

DESSERTER

Rabarber a la Norröra 65:-
Crème Brulée 100:-
Chokladtryffel 40:-
Franska ostar 1 bit 50:-/3 bitar 135:-

Bobonne appétit!

Med reservation för ändringar.

DRYCK

På Brasserie Bobonne har vi ett starkt utbud av bra franska viner.
Några har vi alltid hemma, andra kommer på tillfälligt besök, och många serverar vi också på glas.

Klicka här för att se vår vinlista hos Star Wine List, guiden till de bästa vinbarerna och vinrestaurangerna i Stockholm >

 

Vad blir det för mat? Prenumerera på våra menyer.