KVÄLLSMENY

Äta här eller ta med

 

BOBONNE SPECIAL

Sotad lax med löjrom och krasse
Tupp med savoykål och tryffel
Fattigriddare med hjortron och vaniljglass

Pris 595:-

FÖRRÄTTER

Kvällens soppa 150:-
Bobonnes escargots 155:-
Chèvre chaud med valnötter 155:-
Potatisgnocchi med basilika och Karl-Johansvamp 175:-
Sotad lax med löjrom och krasse 185:-
Halstrad anklever med granatäpple och pistage 195:-

VARMRÄTTER

Röding med soja och Harricots Verts 295:-
Tupp med savoykål och tryffel 315:-
Hjort med rotselleri och murkelsås 325:-
Boeuf bourguignon 215:-
Moules à la crème 165:-/225:-

DESSERTER

Pavlova med hallon och lime 110:-
Fattigriddare med hjortron och vaniljglass 125:-
Crème brûlée 95:-
Kvällens sufflé 120:-
Kvällens tarte 85:-
Sorbet 85:-
Chokladtryffel 40:-
Franska ostar 1st 45:- / 3st 120:-
Kaffepaket (kaffe, tryffel, avec) 165:-


Bobonne appétit!

Med reservation för ändringar.

LUNCHMENY

Lunch v. 4

Måndag 23 januari
Kyckling med senap och vretaärtor

Tisdag 24 januari
Lax med röd curry och blomkål

Onsdag 25 januari
Rullader med gårdsgris och pressgurka

Torsdag 26 januari
Torsk med blåmusslor och basilika

Fredag 27 januari
Helstekt biff med fredagsgott

150:-

Hela veckan

Dagens sallad 150:-
Dagens omelett 175:-
Röding med brynt smör och harricot verts 255:-
Ratatouille med linser och basilika 150:-
Boeuf Bourguignon 215:-
Moules à la crème 225:-
Klassisk löjrom 1/1 265:- och ½ 165:-

Desserter

Chokladtryffel 40:-
Äppelpaj med vaniljglass 65:-
Franska ostar 1 bit 45:- 3 bit 120:-

DRYCK

På Brasserie Bobonne har vi ett starkt utbud av bra franska viner.
Några har vi alltid hemma, andra kommer på tillfälligt besök, och många serverar vi också på glas.

Klicka här för att se vår vinlista hos Star Wine List, guiden till de bästa vinbarerna och vinrestaurangerna i Stockholm >

 

Vad blir det för mat? Prenumerera på våra menyer.