KVÄLLSMENY

Äta här eller ta med

 

BOBONNE SPECIAL

Kungskrabba med cocos och lime
Kalventrecôte med blomkål och tryffel
Chokladcremé med vanilj och blodapelsin

Pris 595:-

FÖRRÄTTER

Kvällens soppa 145:-
Bobonnes escargots 155:-
Chèvre chaud med valnötter 155:-
Moules à la crème 155:-
Oxtartar med rostad lök och comtéost 185:-
Brillat Savarintoast med rotselleri och tryffel 175:-
Ankleverterrine med äpple och mandel 185:-
Kungskrabba med cocos och lime 195:-
Löjrom med klassiska tillbehör 265:-

VARMRÄTTER

Kalventrecôte med tryffel och blomkål 315:-
Vaktel med svartrötter och brysselkål 305:-
Torsk med krabba och rotselleri 325:-
Boeuf bourguignon 205:-

DESSERT

Chokladcremé med vanilj och blodapelsin 110:-
Tropisk sorbet med maräng och rom 100:-
Crème brûlée 95:-
Kvällens sufflé 120:-
Kvällens tarte 80:-
Sorbet 75:-
Chokladtryffel 35:-
Franska ostar 1 st 45:- / 3 st 120:-
Kaffepaket (kaffe, tryffel, avec) 165:-

 

Bobonne appétit!

LUNCHMENY

Lunch v. 3

Måndag 17e Januari
Högrev med pepparot och rotfrukter

Tisdag 18e Januari
Fiskgryta med tomat och dill

Onsdag 19e Januari
Panbiff med spetskål och lök

Torsdag 20e Januari
Torsk med fänkål och ajoli

Fredag 21e Januari
Lamm provencal

150:-

Hela veckan

Dagens sallad 150:-
Dagens omelett 150:-
Arancini med tomat och fänkål 150:-
Kalventrecote med betor och kapris 265:-
Boeuf Bourguignon 205:-
Moules à la crème 195:-
Löjrom med klassiska tillbehör 250:-

Desserter

Crème brûlée 95:-
Chokladtryffel 35:-
Mandelkakor med hallon 55:-
Franska ostar 1 bit 45:- 3 bitar 120:-

DRYCK

På Brasserie Bobonne har vi ett starkt utbud av bra franska viner.
Några har vi alltid hemma, andra kommer på tillfälligt besök, och många serverar vi också på glas.

Klicka här för att se vår vinlista hos Star Wine List, guiden till de bästa vinbarerna och vinrestaurangerna i Stockholm >

 

Vad blir det för mat? Prenumerera på våra menyer.