KVÄLLSMENY

Äta här eller ta med

Kl 15:00 – 20:30 

BOBONNE SPECIAL

Sallad Nicoise med halstrad lax

Kalventrecote med sparris och vårlök

Päron med citron och ängssyra

Pris 575:-

 

FÖRRÄTTER

Kvällens soppa 140:-
Bobonnes escargots 150:-
Chevre chaud med valnötter 150:-
Ankleverterrin med rabarber och macadamianötter 185:-
Moules ala crème 145:-
Arancini med sparris och basilika 175:-
Vit sparris med löjrom och gräddfil 265:-
Sallad Nicoise med halstrad lax 175:-

VARMRÄTTER 

Torsk med blomkål och ramslök 305:-
Kalventrecote med sparris och vårlök 315:-
Tupp med murklor och nässlor 305:-
Boeuf bourguignon 195:-

DESSERT

Kvällens tarte 85:-
Franska ostar 1 st 40:- / 3 st 105:-
Crème brûlée 95:-
Kvällens sufflé 110:-
Päron med citron och ängssyra 100:-
Sorbet 75:-
Chokladtryffel 35:-
Kaffepaket (kaffe, tryffel, avec) 160:-

 

Bobonne Appétit!

LUNCHMENY

Lunch v 16

Måndag 19 April
KYCKLING MED TOMAT OCH BASILIKA 

Tisdag 20 April
FISKGRYTA MED AIOLI OCH RÄKOR 

Onsdag 21 April
FLÄSKKARRE MED VÅRKÅL OCH SENAP

Torsdag 22 April
TORSK MED PEPPARROT OCH BRYNTSMÖR 

Fredag 23 April
WALLENBERGARE ALA BOBONNE 

Hela veckan
Dagens sallad 150:-
Dagens omelett 150:-
SPARRIS MED ÄGGRÖRA OCH GRÄSLÖK 200:-
GRAVAD LAX MED DILLSTUVADPOTATIS 195:-
Boeuf Bourguignon 195:-
Moules à la crème 195:-
Löjrom med klassiska tillbehör 250:-

Desserter
En bit ost 40 :-
Crème Brulée 95:-
Chokladtryffel 35:-
PARAFAIT MED HALLONSÅS OCH STRÖSSEL 55:-

DRYCK

På Brasserie Bobonne har vi ett starkt utbud av bra franska viner.
Några har vi alltid hemma, andra kommer på tillfälligt besök, och många serverar vi också på glas.

Klicka här för att se vår vinlista hos Star Wine List, guiden till de bästa vinbarerna och vinrestaurangerna i Stockholm >

 

Vad blir det för mat? Prenumerera på våra menyer.