KVÄLLSMENY

Äta här eller ta med

 

BOBONNE SPECIAL

Kammussla med blomkål och dill
Kalventrecôte med tryffel och gemsallad
Saffransmousse med björnbär

Pris 595:-

FÖRRÄTTER

Kvällens soppa 145:-
Bobonnes escargots 155:-
Chèvre chaud med valnötter 155:-
Moules à la crème 155:-
Kammussla med blomkål och dill 195:-
Mannagrynscreme med tryffel och endive 175:-
Ankleverterrine med mandarin och brysselkål 185:-
Löjrom med klassiska tillbehör 265:-

VARMRÄTTER

Kalventrecôte med tryffel och gemsallad 325:-
Hjort med Karl-johansvamp och savoykål 325:-
Röding med krabba och vitvinsås 305:-
Boeuf bourguignon 205:-

DESSERT

Hallonsorbet med pistage och choklad 110:-
Saffransmousse med björnbär 95:-
Crème brûlée 95:-
Kvällens sufflé 120:-
Kvällens tarte 80:-
Sorbet 75:-
Chokladtryffel 35:-
Franska ostar 1 st 45:- / 3 st 120:-
Kaffepaket (kaffe, tryffel, avec) 165:-

 

Bobonne appétit!

LUNCHMENY

Lunch v. 49

Måndag 6 December
Viltfärsjärpar med jordärtskocka och grönpeppar

Tisdag 7 December
Torsk med remulad och blomkål

Onsdag 8 December
Lamm med tomat och coco blanc

Torsdag 9 December
Fiskgryta med basilika med musslor

Fredag 10 December
Confiterat anklår alaorange 

150:-

Hela veckan

Dagens sallad 150:-
Dagens omelett 150:-
Höstsvamp royal med gryere 150:-
Isterband med senap och betor 195 :-
Boeuf Bourguignon 205:-
Moules à la crème 195:-

Dessert

Crème brûlée 95:-
Chokladtryffel 35:-
Saffrans mousse med björnbär 55:-
Franska ostar 1 bit 45:- 3 bit 120:-

DRYCK

På Brasserie Bobonne har vi ett starkt utbud av bra franska viner.
Några har vi alltid hemma, andra kommer på tillfälligt besök, och många serverar vi också på glas.

Klicka här för att se vår vinlista hos Star Wine List, guiden till de bästa vinbarerna och vinrestaurangerna i Stockholm >

 

Vad blir det för mat? Prenumerera på våra menyer.