KVÄLLSMENY

Äta här eller ta med

 

BOBONNE SPECIAL

Kammussla med citron och spetskål
Kalventrecôte med parmesan och Karl Johansvamp
Crème brûlée

Pris 595:-

FÖRRÄTTER

Kvällens soppa 145:-
Bobonnes escargots 155:-
Chèvre chaud med valnötter 155:-
Moules à la crème 155:-
Ankleverterrin med päron och kastanjer 185:-
Kammussla med citron och spetskål 195:-
Bakat ägg med Karl Johansvamp och spenat 175:-

VARMRÄTTER

Torsk med rotfruktskrokett och senap 305:-
Kalventrecôte med parmesan och Karl Johansvamp 325:-
Lamm med savoykål och rostad vitlök 310:-
Boeuf bourguignon 205:-

DESSERT

Chokladtårta med hallonsås och grädde 105:-
Crème brûlée 95:-
Kvällens sufflé 110:-
Kvällens tarte 80:-
Sorbet 75:-
Chokladtryffel 35:-
Franska ostar 1 st 45:- / 3 st 120:-
Kaffepaket (kaffe, tryffel, avec) 165:-

 

Bobonne Appétit!

LUNCHMENY

Lunch v. 39

Måndag 27 september
Lammfärsbiffar med fetaost och rosmarin

Tisdag 28 september
Fiskgryta med räkor och basilika

Onsdag 29 september
Kalvstek med citron och haricots verts

Torsdag 30 september
Torsk med senap och dragon

Fredag 31 september
Hjort med rotselleri och plommon

150:-

Hela veckan

Dagens sallad 150:-
Dagens omelett 150:-
Briekroketter rökt spetskål och potatis 150:-
Isterband med persilja och betor 205:-
Boeuf Bourguignon 205:-
Moules à la crème 195:-

Dessert

Crème brûlée 95:-
Chokladtryffel 35:-
Farmor Astrids rulltårta 55:-
Franska ostar 1 bit 45:- 3 bit 120:-

DRYCK

På Brasserie Bobonne har vi ett starkt utbud av bra franska viner.
Några har vi alltid hemma, andra kommer på tillfälligt besök, och många serverar vi också på glas.

Klicka här för att se vår vinlista hos Star Wine List, guiden till de bästa vinbarerna och vinrestaurangerna i Stockholm >

 

Vad blir det för mat? Prenumerera på våra menyer.