KVÄLLSMENY

BOBONNE SPECIAL

Ankleverterrine med päron och pistagenötter
Torsk med rotselleri och tryffel
Crème brûlée

Pris 575:-

FÖRRÄTTER

Kvällens soppa 140:-
Bobonnes escargots 150:-
Chèvre chaud med valnötter 150:-
Ankleverterrine med päron och pistagenötter 185:-
Moules ala crème 145:-
Oxtartar med inlagd gurka och senap 175:-
Brioche med löjrom och äggröra 225:-
Blomkålravioli med salvia och rökt smör 165 :-

VARMRÄTTER

Torsk med rotselleri och tryffel 305:-
Oxfile och bringa med kåldolme och Sauce bordelaise 315:-
Anka med morot, sesam och ingefära 305:-
Boeuf bourguignon 195:-

DESSERT

Kvällens tarte 85:-
Franska ostar 1 st 40:- / 3 st 105:-
Crème brûlée 95:-
Kvällens sufflé 110: –
Gräddfilsglass med choklad och muscovadosocker 100 : –
Sorbet 75:-
Chokladtryffel 35:-
Kaffepaket (kaffe, tryffel, avec) 160:-

 

Bobonne Appétit!

LUNCHMENY

Äta här eller ta med

LUNCH V 48

Nya öppettider 11.30 -15.00!

Måndag 23 november

Salsiccia minestrone 140:-

Tisdag 24 november

Torskkroketter med curry och blomkål 140:-

Onsdag 25 november

Koktkalv med svamp och jordärtskocka 140:-

Torsdag 26 november

Fylld spätta med chablissås och purjolök 140:-

Fredag 27 november

Kalvsnitsel med basilika och citron 140:-

Vin till lunchen?

Stort glas 125:- Litet glas 75:-

 

Hela veckan

Dagens sallad 150:-
Dagens omelett 140:-
Veg parmesangrattinerad jordärtskocka med äpple 140:-
Toast Pelle Janson 225:-
Torsk med selleri och tryffel 265:-
Boeuff Bourguignon 195:-

 

Lunchdessert

Crème brûlée 95:-
Äppelkaka 55:-
Chokladtryffel 35:-
Franska ostar 1 st/ 35:- 3 st/ 105:-

DRYCK

På Brasserie Bobonne har vi ett starkt utbud av bra franska viner.
Några har vi alltid hemma, andra kommer på tillfälligt besök, och många serverar vi också på glas.

Klicka här för att se vår vinlista hos Star Wine List, guiden till de bästa vinbarerna och vinrestaurangerna i Stockholm >

 

Vad blir det för mat? Prenumerera på våra menyer.